Amenajari interioare - Amenajare living

 • amenajare living

  Lucrari de amenajare living Bucuresti

  Transforma-ti camera de zi într-un spatiu uimitor!
  Esti obosit de acelasi aspect vechi din livingul tau? Simti ca este timpul pentru o schimbare? Daca da, nu mai intarzia sa ai un living amenajat.
  În cele expuse mai jos, îti vom da cateva idei amenajare living si cum sa-l transformi într-un spatiu uimitor.
  Amenajarea livingului este o sarcina importanta, deoarece acesta este spatiul principal în care te relaxezi si petreci timp cu familia si prietenii.
  Nu uitati ca amenajarea interioara este un proces creativ si personal!

Echipa profesionista executa amenajare living la preturi avantajoase

 • Servicii de amenajari livinguri

  Echipa de meseriasi cu experienta oferim servicii de renovare si amenajare living la preturi promotionale.
  Operatiuni: decopertare pereti si pardoseala, sapa de egalizare, zugraveli, montaj parchet, aplicat tapet, tavane false, reconfigurare instalatie termica si electrica, montaj obiecte electrice.
  Oferim GARANTIE la toate lucrarile noastre de amenajari interioare!

 • Planificarea amenajarii in avans

  Primul pas in planificarea amenajarii livingului este definirea obiectivelor tale. Ce vrei sa realizezi prin aceasta amenajare? Vrei sa imbunatatesti confortul? Sa schimbi designul? Sa transformi complet spatiul prin lucrari ample de renovare?
  Este important sa ai o idee clara despre ceea ce vrei sa realizezi, astfel incat sa poti stabili bugetul, sa alegi materialele si sa planifici timpul necesar.
  O camera de zi bine amenajata poate fi un loc minunat pentru a petrece timpul cu familia si un spatiu perfect pentru relaxare.

 • Stabilirea bugetului

  Stabilirea bugetului este o alta etapa importanta in planificarea renovarii si amenajarii livingului. Inainte de a incepe, trebuie sa stabilesti suma pe care o poti cheltui. Acest lucru te va ajuta sa iei decizii corecte cu privire la alegerea materialelor, mobilei si sa planifici totul in detalii.

 • Alegerea designului si stilului

  Primul pas în amenajarea camerei de zi este sa te gandesti la culoarea peretilor si la pardoseala. Acestea ar trebui sa se potriveasca cu stilul general pe care îl doresti in living.
  Un alt aspect important de luat în considerare este mobilierul. Alege mobilierul potrivit pentru dimensiunea camerei si pentru nevoile tale. În plus, ar trebui sa te gandesti la organizarea mobilierului în asa fel încat sa creezi un spatiu armonios si confortabil.

 • Adauga elemente de design

  Dupa ce ai stabilit baza, este timpul sa adaugi elemente de design care sa-i dea camerei tale personalitate si stil. Poti adauga perne decorative, draperii, covoare sau tablouri pentru a completa aspectul livingului.
  Iluminatul într-o camera de zi este un alt aspect important in amenajarea livingului. Alege o lumina potrivita care sa poate crea o atmosfera placuta si poate evidentia anumite zone ale camerei. Poti adauga si lumanari sau lampi de perete pentru a crea o atmosfera placuta si intima.

 • Solutii pentru camere mici

  Daca ai o camera mica, nu înseamna ca nu poti crea un spatiu uimitor. Exista multe solutii ingenioase pe care le poti utiliza pentru a-ti maximiza spatiul.
  De exemplu, poti alege un mobilier multifunctional, cum ar fi o canapea extensibila, sau poti utiliza rafturi de perete pentru a economisi spatiu pe podea.
  De asemenea, poti alege culori deschise pentru pereti si pardoseala pentru a crea iluzia de spatiu.

 • Alege o echipa profesionista

  Cand alegi sa incepi procesul de amenajare, este intotdeauna bine sa lucrezi cu o echipa profesionista care sa inteleaga nevoile tale. Aceasta iti poate oferi sfaturi, idei bune si poate obtine cele mai bune rezultate in proiectul tau.Intrebari frecvente legate de amenajare living


 • Ce stil ar trebui sa aleg pentru camera mea de zi?

  Stilul pe care îl alegi pentru camera ta de zi ar trebui sa se potriveasca cu personalitatea si gusturile tale. Poti alege un stil modern, clasic, minimalist sau orice alt stil care îti place.

 • Ce ar trebui sa iau în considerare cand aleg mobilierul pentru living?

  Cand alegi mobilierul pentru camera ta de zi, ar trebui sa iei în considerare dimensiunea camerei si nevoile tale. De asemenea, ar trebui sa te gandesti la organizarea mobilierului în asa fel încat sa creezi un spatiu armonios si confortabil.

 • Cum pot sa aleg materialele si culorile pentru amenajare?

  Este important sa iei in considerare stilul si preferintele tale, dar si sa alegi culori si materiale care sa se potriveasca cu mobilierul si decorul existent sau cu cel pe care il planifici sa il adaugi ulterior.

Aveti de derulat un proiect de amenajare interioara?
Contactati echipa de profesionisti cu experienta in domeniu!