Instalatii electrice Bucuresti

 • lucrari instalatii electrice

  Instalatii electrice apartamente

  Sunteti in procesul de renovare sau cumparare a unui apartament nou in Bucuresti? in acest caz, trebuie sa luati in considerare instalatia electrica a apartamentului dumneavoastra. In acest articol, vom vorbi despre tot ce trebuie sa stiti legat de instalatiile electrice, in general.
  Atunci cand vine vorba de instalatiile electrice din apartament, este important sa fiti la curent cu reglementarile si standardele actuale. O instalatie electrica adecvata poate preveni riscuri grave precum incendii sau electrocutari. In plus, o instalatie electrica buna poate ajuta la economisirea de energie si la cresterea confortului in locuinta.

Electricieni autorizati executam instalatii electrice, reparatii si montaj la preturi avantajoase

 • Servicii instalatii electrice Bucuresti

  Electricieni autorizati prestam urmatoarele servicii:
  1. Instalatii electrice apartamente (inlocuire instalatie electrica veche, trasee dedicate pentru consumatorii mari).
  2. Instalatii electrice case si vile.
  3. Montaj tablou de sigurante.
  4. Montaj camere de supraveghere.
  5. Schimbare bransament vechi.
  6. Montaj obiecte electrice.
  7. Montaj panouri solare.
  8. Cablarea unui sistem de Smart Home.
  Oferim GARANTIE la toate serviciile noastre de instalatii electrice!

 • Descriere instalatii electrice

  Instalatiile electrice sunt ansamblul de elemente si echipamente care asigura alimentarea cu energie electrica a unei constructii. Ele sunt compuse dintr-o retea de cabluri si echipamente de protectie care permit distribuirea energiei electrice in toate incaperile din apartament.

 • Legislatia si standardele pentru instalatii electrice

  In Romania, reglementarile instalatilor electrice sunt stabilite de Legea 319/2006 si HG 457/2007. Aceste legi cer ca orice instalatie electrica sa fie proiectata si construita in conformitate cu standardele si reglementarile in vigoare de catre personal acreditat.

 • Evaluarea instalatiilor electrice

  Daca sunteti in procesul de cumparare a unui apartament, este important sa verificati starea instalatiilor electrice ale apartamentului inainte de a face o oferta. O evaluare profesionala a instalatiilor electrice poate ajuta la identificarea problemelor si poate evita costuri suplimentare in viitor.

 • Intretinerea instalatiilor electrice

  Intretinerea instalatiilor electrice este importanta pentru a preveni problemele si a mentine siguranta. O revizuire regulata a instalatiilor electrice va poate ajuta la identificarea problemelor in stadii incipiente si poate preveni accidentele grave.

 • Costuri instalatii electrice in apartament

  Costul instalatiilor electrice poate varia in functie de complexitatea lucrarilor si a materialelor utilizate. In general, costurile includ proiectarea, achizitionarea materialelor, instalarea, testarea instalatiilor electrice si montajul obiectelor electrice (prize, comutatoare, lustre, aplice etc).

 • Siguranta instalatiilor electrice

  Instalatiile electrice sunt un aspect important al confortului si sigurantei locuintei dumneavoastra. Este important sa angajati un electrician profesionist pentru orice lucrari de instalare sau reparatie a instalatiilor electrice.Intrebari frecvente legate de instalatii electrice

 • Cat de des trebuie sa fie revizuite instalatiile electrice ale apartamentului?

  Este recomandat sa se efectueze o revizuire a instalatiilor electrice o data la 5 ani.

 • Cum pot identifica problemele cu instalatia electrica a apartamentului meu?

  Semnele comune ale problemelor cu instalatiile electrice includ scurtcircuite, declansari frecvente ale sigurantelor si aparitia unor mirosuri neplacute. In cazul in care observati aceste semne, este important sa contactati un electrician profesionist pentru a evalua instalatia electrica si a remedia problemele.

 • Pot instala eu insumi instalatia electrica a apartamentului meu?

  In general, nu este recomandat sa instalati instalatiile electrice ale apartamentului dumneavoastra. Lucrarile electrice sunt periculoase si necesita cunostinte specializate si experienta. In plus, acestea trebuie sa fie conform cu reglementarile si standardele legale.

 • Ce pot face pentru a economisi energie electrica in apartamentul meu?

  Exista cateva lucruri simple pe care le puteti face pentru a economisi energie electrica in apartamentul dumneavoastra, cum ar fi utilizarea becurilor cu LED, instalarea unor prize programabile si a unor termostate inteligente.

 • Ce ar trebui sa caut la un electrician profesionist?

  Este important sa cautati un electrician profesionist cu experienta si o recomandare favorabila. Asigurati-va ca electricianul este acreditat si ca ofera garantii pentru lucrarile sale.

 • De ce este importanta o evaluare a instalatiilor electrice inainte de a cumpara un apartament?

  O evaluare a instalatiilor electrice poate ajuta la identificarea problemelor existente cu instalatia electrica si poate ajuta la evitarea costurilor suplimentare in viitor. in plus, o evaluare poate fi folosita in procesul de negociere a pretului de cumparare a apartamentului.

Aveti de derulat un proiect de instalatii electrice?
Contactati echipa de electricieni autorizati cu experienta in domeniu!