Izolatii termice si fonice cu spuma poliuretanica

 • izolatii mansarda cu spuma poliuretanica

  Lucrari de izolatii cu spuma poliuretanica Bucuresti

  Termoizolatiile cu spuma poliuretanica pot fi o solutie eficienta si durabila pentru izolarea termica a mansardelor, oferind numeroase beneficii, cum ar fi economii la factura de incalzire, confort termic imbunatatit, protectie impotriva umiditatii si durabilitate.
  Este important sa apelati la firme specializate pentru a efectua lucrarea, deoarece aplicarea spumei poliuretanice necesita un echipament special si cunostinte tehnice adecvate.
  Descopera cum functioneaza izolatia cu spuma poliuretanica, ce beneficii aduce si de ce este o solutie ideala pentru a-ti proteja locuinta de frigul si zgomotul din exterior.
  Afla cum sa alegi cea mai buna solutie de izolare termica si fonica cu spuma PU pentru nevoile tale!

Firma specializata oferim servicii de izollatii cu spuma poliuretanica la preturi avantajoase

 • Servicii de izolatii termice si fonice

  Firma specializata oferim servicii de izollatii si hidroizolatii cu spuma poliuretanica in Bucuresti, Ploiesti si zonele limitrofe acestora. Izolam mansarde, pereti exteriori si interiori, plansee de beton, containere metal etc.
  De asemenea, hidroizolam cu poliuree terase blocuri, terase circulate, subsoluri si socluri.
  Oferim GARANTIE la toate lucrarile noastre de izolatii si hidroizolatii cu spuma poliuretanica sau cu poliuree!

 • Termoizolatiile cu spuma poliuretanica

  Termoizolatiile cu spuma poliuretanica sunt o tehnologie moderna si eficienta, utilizata in constructii pentru izolarea termica si fonica a cladirilor. Spuma poliuretanica este un material plastic, elastic si rezistent, care se intareste prin reactia dintre doi componenti, polioli si isocianati..

 • Beneficii izolatii cu spuma poliuretanica

  Izolatiile cu spuma poliuretanica aduc numeroase beneficii, cum ar fi:
  1. Economisirea energiei;
  Prin izolarea termica a cladirii, se reduce necesarul de incalzire si racire a acesteia. Acest lucru duce la o economisire a energiei si implicit la o reducere a costurilor cu utilitatile.
  2. Confortul termic;
  Izolarea termica a cladirii duce la un confort termic sporit, prin mentinerea unei temperaturi constante si a unei umiditati optime.
  3. Reducerea zgomotului;
  Izolarea fonica a cladirii reduce nivelul de zgomot din interior si exterior, asigurand un mediu mai linistit si mai confortabil.
  4. Durabilitatea si rezistenta;
  Spuma poliuretanica este un material elastic si rezistent, care nu se deterioreaza in timp. Astfel, izolatiile cu spuma poliuretanica asigura o durabilitate si o rezistenta sporita a cladirii.
  5. Montaj rapid si usor;
  Montajul izolatiilor cu spuma poliuretanica este un proces rapid si usor, care nu necesita mult timp si nu produce praf sau mizerie.

 • Aplicarea izolatiilor cu spuma poliuretanica

  Izolatiile cu spuma poliuretanica se aplica cu ajutorul unei masini specializate, care pulverizeaza spuma pe pereti sau pe alte suprafete. Materialul se intareste rapid, astfel incat procesul de izolare poate fi finalizat intr-un timp scurt.

 • Costul izolatiilor cu spuma poliuretanica

  Costul termoizolatiilor cu spuma poliuretanica poate varia in functie de suprafata care trebuie izolata, precum si de alte factori, cum ar fi accesul la mansarda si gradul de dificultate al lucrarii.
  In general, costul termoizolatiilor cu spuma poliuretanica poate fi mai mare decat al altor solutii de izolare termica, insa poate fi o investitie benefica in timp, datorita economiilor la factura de incalzire.

 • Domenii de utilizare a izolatiilor cu spuma poliuretanica

  Izolatiile cu spuma poliuretanica sunt utilizate in diferite domenii, cum ar fi:
  1. Constructii civile
  Izolatiile cu spuma poliuretanica sunt utilizate pentru izolarea termica si fonica a cladirilor. Acest tip de izolare se poate realiza atat pentru pereti, cat si pentru tavan sau pardoseala.
  2. Constructii industriale
  Izolatiile cu PU sunt utilizate in constructiile industriale pentru izolarea termica a instalatiilor de incalzire sau de apa, dar si pentru izolarea fonica a cladirilor.
  3. Transporturi
  Spuma poliuretanica este folosita in industria de transport pentru izolarea termica a containerelelor frigorifice si pentru izolarea fonica a cabinei soferului.
  4. Echipamente electrice si electronice
  Spuma poliuretanica este utilizata pentru izolarea termica si fonica a echipamentelor electrice si electronice, cum ar fi panourile solare, transformatorul electric sau centralele termice.
  5. Industria alimentara
  Termoizolatiile cu spuma poliuretanica sunt utilizate in industria alimentara pentru izolarea termica a spatiilor de depozitare a alimentelor si pentru izolarea fonica.

 • Alege o firma specializata

  Izolatiile si hidroizolatiile cu spuma poliuretanica sunt realizate numai de catre firme specializate care aplica produsul im maxima siguranta si la standardele de calitate in vigoare.Intrebari frecvente legate de izolatia cu spuma poliuretanica


 • De ce sa aleg izolatiile cu spuma poliuretanica?

  Daca vrei sa iti protejezi locuinta impotriva pierderilor de caldura si zgomotului exterior, atunci izolatiile cu spuma poliuretanica sunt solutia perfecta pentru tine. Acestea sunt un mod eficient de a reduce costurile cu energia si de a imbunatati confortul locuintei tale, in special in perioadele reci ale anului.

 • Care sunt avantajele izolatiilor cu spuma poliuretanica?

  1.Izolare termica si fonica excelenta.
  2.Reducerea costurilor cu energia.
  3.Cresterea confortului locuintei tale.
  4.Durabilitate si rezistenta la umiditate si mucegai.
  5.Usurinta in instalare si adaptabilitate la orice tip de constructie.

 • Spuma poliuretanica este sigura pentru sanatate?

  Testele independente pentru emisii MDI în spuma poliuretanica arata ca NU este cancerigena, iar în condiții normale de utilizare si punere în opera, spuma poliuretanica nu este toxica si nu are efect nociv asupra sanatații umane. Testele mai arata ca este mai sigura in comparatie cu vata minerala bazaltica sau celuloza.

Aveti de derulat lucrari de termoizolatii?
Contactati firma specializata in izolatii cu spuma poliuretanica!