Amenajari interioare - Renovare baie

 • renovare baie

  Renovare si amenajare baie Bucuresti

  Daca vrei sa dai un refresh baii tale, renovarea acesteia poate fi solutia perfecta. Fie ca ai o baie mica sau una mai spatioasa, o renovare poate transforma spatiul intr-unul nou si modern.
  Renovarea băii poate fi o sarcina coplesitoare, mai ales daca nu ai experienta in domeniu. Din fericire, exista multe optiuni disponibile si o multime de surse de inspiratie care te pot ajuta sa iti imaginezi cum poate arata noua ta baie. Fie ca iti doresti o baie moderna, rustica sau minimalistica, exista o multitudine de stiluri si tendinte din care poti alege.
  In continuare, vom expune diverse aspecte ale renovarii baii, de la buget si materiale pana la design si functionalitate.

Echipa profesionista executa renovare baie la preturi avantajoase

 • Servicii de renovari băi si grupuri sanitare

  Echipa de meseriasi cu experienta oferim servicii de renovare baie si grupuri sanitare la preturi promotionale.
  Operatiuni renovare: decopertare pereti si pardoseala, aplicare hidroizolatie in zona dusului, aplicare adeziv special pentru placi ceramice, montaj gresie si faianta, zugraveli, reconfigurare instalatie sanitara si electrica, montaj obiecte sanitare si electrice.
  Oferim GARANTIE la toate lucrarile noastre de renovari interioare!

 • Imbunatatiri functionale pentru baie

  In timpul procesului de renovare, este important sa te gandesti si la imbunatatiri functionale pentru baie. Acestea pot include instalarea de prize electrice, prize USB sau prize pentru incarcarea wireless a dispozitivelor.
  De asemenea, poti opta pentru un sistem de incalzire in pardoseala sau pentru un sistem de ventilatie mai bun.
  Iluminatul este un aspect important al baii tale si poate face o diferenta mare in aspectul final. Asigura-te ca ai suficienta lumina naturala sau opteaza pentru un iluminat modern si eficient energetic pentru a obtine o baie luminoasa si primitoare.
  Adopta Dusul WalkIn cu panouri de sticla securizata pentru a ajuta la crearea unui spatiu mai mare si modern.

 • Obiecte sanitare si materiale de calitate

  Atunci cand vine vorba de materiale pentru renovare baie, exista o multime de optiuni din care poti alege. In functie de preferintele tale si de bugetul disponibil, poti opta pentru diferite tipuri de gresie, faianta sau alte materiale.
  1. Gresie si faianta pentru baie
  Gresia si faianta sunt doua dintre cele mai importante materiale pentru renovarea baii tale. Acestea pot fi utilizate pentru a acoperi peretii, podeaua sau chiar si partea din spate a chiuvetei. In functie de preferinte, poti alege diferite modele si texturi, precum gresie cu aspect de lemn, marmura sau gresie lucioasa.
  2. Chiuvete si baterii pentru baie
  Chiuvetele si bateriile sunt alte elemente importante ale unei bai. Acestea trebuie sa fie atat functionale, cat si estetice. Poti opta pentru chiuvete mari sau mici, cu sau fara sertare sau cu modele interesante. De asemenea, bateriile pot fi cu un singur robinet sau cu doua, in functie de preferinte.
  3. Rezervoare incastrate Geberit
  Rezervoarele incastrate pentru vase de toaleta Geberit sunt ideale pentru o baie moderna, deoarece sunt fiabile, antifonate si au in componenta clapete care economisesc apa.
  4. Hidroizolatie si chituirea placilor ceramice
  O hidroizolatie corespuzatoare a zonei de dus si chituirea placilor ceramice cu chituri flexibile si impermeabile, pot preveni infiltratiile de apa cauzate de posibilele fisuri ale tevilor din pereti sau pardoseala, mucegaiurile si igrasia.

 • Optiunile de depozitare

  Un alt aspect important intr-o baie este depozitarea. Este important sa ai mobilier functional cu sertare incastrate.

 • Stabileste-ti bugetul

  Inainte de a incepe orice renovare baie, trebuie sa stabilesti un buget. Bugetul tau va determina materialele si finisajele pe care le poti achizitiona si va juca un rol important in deciziile pe care le vei lua in timpul procesului de renovare.
  In general, costul renovarii sau amenajarii unei băi depinde de mai multi factori, cum ar fi dimensiunea băii, materialele folosite si pretul manoperelor.

 • Planifica renovarea in avans

  Planificarea renovarii baii este importanta pentru a te asigura ca totul este realizat in mod corespunzator si fara probleme. Acest lucru poate fi realizat prin crearea unui plan detaliat al renovarii, prin stabilirea unui orar aproximativ al lucrurilor si alegerea echipe de meseriasi.

 • Alege o echipa profesionista

  Cand alegi sa incepi procesul de renovare, este intotdeauna bine sa lucrezi cu o echipa profesionista in renovare. Aceasta iti poate oferi sfaturi, idei bune si poate obtine cele mai bune rezultate in proiectul tau.

 • Schita si design

  O schita a noii tale bai te va ajuta sa vizualizezi ce vrei sa obtii si cum vei aranja lucrurile. Aceasta schita contine configurarea instalatiei sanitare, a obiectelor sanitare, a iluminatului si a materialelor folosite.
  In functie de stilul tau personal si de gusturile tale, poti alege o baie cu un design modern, rustic sau minimalist.Intrebari frecvente legate de renovare baie


 • Cat costa o renovare de baie?

  Costul unei renovari de baie poate varia foarte mult in functie de dimensiunea si complexitatea proiectului, precum si de materialele si echipamentele folosite. Este intotdeauna bine sa ceri o estimare de la un specialist inainte de a incepe proiectul.

 • Cat dureaza o renovare de baie?

  Durata unei renovari de baie depinde foarte mult de dimensiunea si complexitatea proiectului, reconfigurarea instalatiilor sanitare si electrice, precum si de etapele necesare renovarii.

 • Renovare completa sau partiala?

  Ai doua optiuni principale: o renovare completa sau una partiala. O renovare completa implica schimbarea intregii băi, inclusiv reconfigurare instalatie electrica si sanitara, pardoseli si pereti cu placi ceramice noi, obiecte sanitare si oglinzi noi.
  Pe de alta parte, o renovare partiala poate implica doar schimbarea placilor ceramice, zugravirea peretilor si schimbarea obiectelor sanitare.

 • Ar trebui sa angajez o echipa profesionista pentru renovarea bucatariei?

  In mod sigur! O echipa are sculele si experienta necesara pentru a termina lucrarea in calitate buna si in timp util!

 • Cum pot sa aleg materiale pentru renovarea băii mele?

  Alegerea materialelor depinde de preferintele personale si de bugetul disponibil. Este intotdeauna bine sa ceri sfaturi de la un specialist si sa cauti recenzii si evaluari ale diferitelor materiale pentru a te ajuta sa iei o decizie informata.

Aveti de derulat un proiect de renovare interioara?
Contactati echipa de meseriasi cu experienta in domeniu!