Montaj gresie si faianta Bucuresti

 • montatori faianta bucuresti

  Lucrari de montaj placi ceramice

  Planificati sa renovati apartamentul cu placi ceramice noi? Doriti sa oferiti bucatariei, băii sau livingului un aspect proaspat si modern?
  Daca da, aveti nevoie de servicii profesioniste de instalare a placilor ceramice executate de catre montatori cu experienta.
  Instalarea placilor ceramice este o lucrare complexa care necesita abilitati si cunostinte specializate pentru a obtine un rezultat de inalta calitate. Cu ajutorul montatorilor de placi ceramice, veti beneficia de o gama larga de servicii care includ instalarea placilor ceramice, pregatirea suprafetelor, taierea si ajustarea placilor, precum si finisarea si curatarea acestora.

Montatori profesionisti executam montaj gresie si faianta la preturi avantajoase

 • Servicii montaj faianta Bucuresti

  Montatori profesionisti executam montaj gresie si faianta apartamente (bucatarii, camere de baie, holuri, terase si balcoane) cu sisteme nivelare pardoseli Schneider.
  Oferim GARANTIE la toate serviciile noastre de montaj!

 • Avantajele lucrarii cu montatori profesionisti

  Atunci cand doriti sa instalati placi ceramice in locuinta dumneavoastra, este important sa aveti incredere in experienta si abilitatile celor mai buni montatori gresie si faianta din domeniu. De ce ar trebui sa alegeti serviciile de instalare a placilor ceramice oferite de acesti profesionisti? Iata cateva dintre avantajele:

 • Experienta si calitate

  Montatorii au experienta necesara pentru a instala cu precizie si eficienta placile ceramice intr-o varietate de locatii cu echipamente specializate, cum ar fi taietoarele de placi ceramice cu disc diamantat, nivele si masuratori laser.

 • Timp si economie

  Lucrand cu un montator gresie si faianta profesionist, veti economisi timp si bani pe termen lung, deoarece lucrarile de instalare vor fi efectuate intr-un timp scurt, fara erori.

 • Pregatirea suprafetelor

  Inainte de instalarea placilor ceramice, suprafata trebuie sa fie pregatita corespunzator. Acest proces include nivelarea suprafetei, curatarea, degresarea si aplicarea unui strat de primer pentru a asigura o aderenta mai buna a placilor ceramice.
  Inaintea montajului, suprafata trebuie sa fie curata, uscata si nivelata corespunzator.

 • Taierea, ajustarea, finisarea si curatarea

  Gresia si faianta trebuie sa fie taiate si ajustate in functie de dimensiunea si forma suprafetei. Montatorii utilizeaza echipamente specializate pentru a taia si ajusta placile ceramice la dimensiunile necesare.
  Dupa instalarea placilor ceramice, se vor chitui rosturile pentru a asigura un aspect uniform, estetic si o calitate ridicata a lucrarii.Intrebari frecvente legate de montarea placilor ceramice

 • Ce costuri implica instalarea placilor ceramice?

  Costul instalarii placilor ceramice depinde de mai multi factori, cum ar fi dimensiunea si complexitatea suprafetei, calitatea placilor ceramice si tarifele montatorului gresie si faianta. Este recomandat sa solicitati mai multe oferte pentru a putea compara preturile si pentru a alege cea mai buna oferta pentru nevoile dumneavoastra.

 • Pot instala eu insumi placile ceramice?

  Instalarea placilor ceramice poate fi o sarcina dificila si complexa, astfel incat este recomandat sa apelati la un montator gresie si faianta profesionist pentru a obtine cele mai bune rezultate.
  In plus, montatorii profesionisti sunt echipati cu unelte si echipamente specializate pentru a asigura o instalare corespunzatoare si de inalta calitate.

 • Cat dureaza instalarea placilor de gresie si faianta?

  Timpul necesar pentru instalarea gresiei si a faiantei depinde de dimensiunea si complexitatea suprafetei, dar si de experienta si abilitatile montatorului. In general, instalarea placilor ceramice poate dura de la cateva ore la cateva zile.

 • Cum pot sa aleg cele mai bune placi ceramice pentru proiectul meu?

  Pentru a alege cele mai bune placi ceramice pentru proiectul dumneavoastra, trebuie sa luati in considerare dimensiunea si forma suprafetei, culoarea si designul placilor, precum si calitatea si durabilitatea acestora.
  Intrebati un montator cu experienta pentru recomandari si sugestii privind alegerea placilor potrivite pentru proiectul dumneavoastra.

Aveti de derulat un proiect de renovare apartament?
Contactati echipa de montatori gresie si faianta cu experienta in domeniu!