Zugraveli interioare cu vopsea lavabila

 • zugraveli interioare apartamente

  Zugraveli interioare Bucuresti

  Cum sa-ti transformi locuinta intr-un spatiu primitor si elegant!
  Atunci cand vine vorba de renovarea locuintei, zugravitul poate fi una dintre cele mai simple si mai eficiente modalitati de a-ti transforma apartamentul intr-un spatiu primitor si elegant. Indiferent daca alegi sa vopsesti doar un perete sau sa zugravesti intreaga locuinta, zugravitul poate face o mare diferenta in aspectul si stilul spatiului tau.
  In cele de mai jos, vom expune cele mai bune sfaturi pentru zugraveli interioare, pentru obtinerea aspectului dorit si ca renovarea sa fie de calitate.

Zugravi profesionisti executam zugraveli interioare la preturi avantajoase

 • Lucrari de zugraveli interior

  Zugravi profesionisti oferim servicii de zugraveli interior in apartamente la preturi promotionale.
  Datorita faptului ca sistemul airless ( pompa de zugravit Wagner ) are un randament foarte ridicat, putem obtineti o lucrare de calitate superioara la preturi reduse fata de zugraveala interioara manuala.
  Folosim orice tip de lavabila de interior si avem posibilitatea de a zugravi un apartament cu trei camere in maxim doua zile.
  Oferim GARANTIE la toate lucrarile noastre de zugraveli interioare!

 • Planifica-ti timpul si bugetul

  Zugravitul apartamentului tau poate fi o sarcina destul de mare, asa ca este important sa-ti planifici timpul si bugetul. Daca intentionezi sa zugravesti intreaga locuinta, asigura-te ca ai suficient timp si bani pentru a finaliza proiectul.
  Daca lucrezi cu un buget limitat, ia in considerare sa zugravesti doar o parte a locuintei sau sa folosesti o vopsea mai ieftina.

 • Alege culorile potrivite

  Culorile pentru zugraveli interioare pot face o mare diferenta in aspectul si stilul spatiului tau. Inainte de a cumpara vopsea, asigura-te ca ai ales culorile potrivite. Tine cont de stilul si mobilierul locuintei tale si alege culorile care se potrivesc cel mai bine cu acestea.

 • Investeste in vopsea de calitate

  Daca vrei ca zugravelile apartamentului tau sa arate bine si sa reziste in timp, trebuie sa investesti intr-o vopsea de calitate. Aceasta poate fi mai scumpa decat optiunile mai ieftine, dar merita investitia, deoarece va avea un aspect mai bun si va rezista mai mult timp.

 • Aplica doua straturi de vopsea

  Pentru a obtine un aspect uniform si pentru a te asigura ca zugravelile tale vor rezista in timp, este important sa fie aplicate un strat de amorsa de perete si cel putin doua straturi de vopsea . Acestea vor oferi o acoperire mai buna si vor asigura ca zugravelile tale vor arata bine pentru mult timp.

 • Foloseste scotch si folie pentru a proteja tamplaria

  Atunci cand se zugraveste, este important sa se foloseasca banda de mascare si folie pentru a proteja tamplaria, parchetul sau alte obiecte din incapere. Folia cu banda poate fi utilizata pentru a proteja marginile tavanului, atunci cand se zugraveste in culori un perete.

 • Timp de uscare

  Dupa ce s-au finalizat zugravelile, este important sa lasi vopseaua sa se usuce bine inainte de a muta mobilierul inapoi in locuinta. Acest lucru poate dura cateva zile, asa ca fii rabdator si nu grabi procesul.Intrebari frecvente legate de zugraveli


 • Cat de des este necesara zugraveala de interior?

  Este recomandat sa se efectueze zugravitul odata la 5 ani sau cand este necesar ( pereti murdari si patati, zgarieturi, igienizare ) sau atunci cand dorim sa schimbam stilul casei prin aplicare culori zugraveli interioare deosebite.

 • Pot utiliza orice tip de vopsea pentru a zugravi apartamentul meu?

  Nu, nu toate tipurile de vopsea sunt potrivite pentru a fi utilizate la zugravirea unui apartament. Este important sa alegi o vopsea care este potrivita pentru utilizarea interioara si care ofera o acoperire uniforma si durabila.

 • Cand ar trebui sa apelez la serviciile unui profesionist pentru a zugravi apartamentul meu?

  Daca nu esti sigur ca te descurci singur sau daca nu ai timpul necesar pentru a zugravi apartamentul tau singur, este indicat sa apelezi la serviciile unui zugrav profesionist. Acesta are experienta, utilajele si cunostintele necesare pentru a realiza lucrari de zugravire de calitate.

Aveti de derulat un proiect de renovare interioara?
Contactati zugravi profesionisti cu experienta in domeniu!